Nieuw: Poly - De volgende stap in thuiswerken

16-02-2021

 

Poly lanceert producten waar de markt op wacht

Deze week lanceert Poly de eerste complete lijn van professionele videoconferencing-oplossingen voor thuiswerkers, de Poly Studio P serie. Met deze serie bewijst Poly weer eens de expert te zijn op het gebied van audio- en videocommunicatie. Deze innovatieve serie gaat zorgen voor helder geluid en scherp beeld, waardoor gesprekken kwalitatief beter en daardoor ook veel representatiever worden. Maak nu kennis met:

 

 

Poly Studio P5 Webcam
Persoonlijke webcam met cameramogelijkheden die geoptimaliseerd zijn voor videoconferencing. De Poly Studio P5 Webcam biedt een resolutie van 1080p en 4x digitale zoom, heeft een ingebouwde privacy-sluiter, een directionele microfoon en een geïntegreerde USB-poort, waardoor er direct plug-en-play een USB headset kan worden aangesloten.
 
 

 

Poly Studio P15 Personal Video Bar
De Poly Studio P15 Personal Video Bar is een persoonlijke videobar met krachtige 4K-helderheid, automatische camera-framing en een krachtige, geïntegreerde speaker en microfoon met geavanceerde NoiseBlock AI-technologie, die externe ruis blokkeert. De Studio P15 is gecertificeerd voor zowel Zoom als Microsoft Teams.
 
 
 
 

 

Poly Studio P21 Personal Meeting Display
De All-in-one 21” display met ingebouwde audio- en video-oplossing én dynamische omgevingsverlichting zorgt voor een even simpele als hoogwaardige conferentiecall. Dit display kan als 2e scherm op een werkplek worden geplaatst. De werkplek blijft georganiseerd, want het scherm is slechts met 1 kabel aan te sluiten op de PC of Mac en werkt via deze besturing met elke video-app.
 
 
 
 
 

 

Poly Studio P5 Kits
Om het zowel voor de reseller als voor de eindgebruikers gemakkelijk te maken heeft Poly vier combinaties gemaakt van kant en klare oplossingen in één verpakking. Hierbij is gelet op de verschillende voorkeuren. Er is keuze uit vaste of draadloze headset opties uit de Poly Voyager en Poly Blackwire productfamilies en uit kits met de Poly Sync 20.
 
Deze kits zijn te combineren met de Poly Lens Desktop App en de betaalde Poly+ service. Dit maakt de sets ideaal om aan te schaffen voor een team van medewerkers, omdat device-management goed mogelijk is.
 
Bekijk hier de Poly Studio P5 Kits  audio en camera in 1 verpakking
 
 
 

Exertis