Nieuw: Poly ROVE familie - Wireless IP-DECT oplossingen

26-02-2021

Poly ROVE familie: Schaalbaar, veilige DECT™ IP oplossingen

De Poly ROVE-familie, bestaande uit de Poly Rove 30- en Poly Rove 40-telefoons, is ontworpen om langer schoon te blijven. De telefoons zijn uitgerust met de antimicrobiële technologie van Microban, voor een 99% hygiënischer telefoonoppervlak. Met het oog op de heropening van een groeiend aantal high-touch werkplekken, bestrijdt de technologie actief de verspreiding van bacteriën die productschade veroorzaken. Ook biedt de technologie antimicrobiële bescherming zonder het uiterlijk, de functies of de duurzaamheid van Poly's toestellen te beïnvloeden. De technologie wordt geïntegreerd tijdens het productieproces, waardoor het toestel gedurende zijn gebruiksduur goed beschermd is tegen bacteriën en bacillen.


Poly ROVE 30 / 40 en basisstation

Schaalbare, veilige draadloze DECT™ IP telefoon toestellen

- Het toestel blijft langer schoon dioor de geïntegreerde Microban antimicrobële product bescherming

- Zeer schaalbare oplossing ontwikkeld om invulling te geven aan de schaalbaarheid behoeften van klanten.

- Voldoet aan de laatste standaarden in DECT™ draadloze veiligheid om veilige telefoongesprekken te kunnen garanderen.

- Voldoen aan de IP65 standaard voor gebruik in stoffice en vochtige omgevingen.

 

Lees hier meer over de Poly ROVE familie

 

 

 


Beschermd door Microban®

Met de bescherming van Microban blijven de toestellen langer schoon, zijn makkelijker te reinigen, blijven er nieuw uitzien en hebben een langere levensduur. Het betreft een bescherming die een 'productleven' stand houdt en actief de groei van bacteriën tegengaat, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

 

De antmicrobiële technologie van Microban wordt gedurende het fabricageproces van de Poly ROVE familie toegevoegd en wordt daarmee een inherente feature van het product en kan er dus ook niet afgewassen worden en slijt er ook niet af.

 

Lees hier meer over Microban

 

 

 

 


 

Exertis