Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste marktontwikkelingen en innovaties. Onderstaand treft u onze laatste nieuwsberichten aan. 

 

Profiteer nu direct met de Barco ClickShare Lente actie
08-04-2021
In samenwerking met Barco hebben wij een speciale Lenteactie voor u gelanceerd. Tot en met 31 mei 2021 profiteren u en uw eindklant van een verlaagde verkoopadviesprijs. Uiteraard blijft uw kortingspercentage gelijk.
Konftel bedankt iedereen voor een uiterst succesvol jaar
02-03-2021
Vergader- en samenwerkingsspecialist Konftel bekroont een jaar van ongekend succes met een reeks onderscheidingen, als blijk van waardering voor haar best presterende distributiepartners. Wereldwijd groeide de jaaromzet naar een niveau dat nog nooit eerder was bereikt in de ruim 30 jaar dat het bedrijf actief is - in 2020 werd Konftel bovendien een belangrijke speler op het gebied van videovergaderingen: met krachtige camera's, flexibele videokits en baanbrekende audio-innovaties.
Nieuw: Poly ROVE familie - Wireless IP-DECT oplossingen
26-02-2021
Poly introduceert de nieuwe Poly ROVE DECT IP-toestellen. De ROVE toestellen zijn de eerste en enige toestellen met ingebouwde antimicrobiële product bescherming van Microban. Microban is marktleider op het gebied van antimicrobiële technologie. In combinatie met Poly's nieuwe draadloze-telefoonsysteem geeft deze technologie je het vertrouwen voor een veilige samenwerking in high-touch werkomgevingen en bij de meest essentiële gesprekken.
Nieuw: Poly - De volgende stap in thuiswerken
16-02-2021
2021 Wordt het jaar waarin de eisen aan videomeetings vanuit huis veranderen. Nu thuiswerken de standaard is geworden en waarschijnlijk voorlopig gaat blijven, is er minder begrip voor slecht geluid, slecht beeld en aanwezigheid van achtergrondgeluiden. De verwachting is dat bedrijven in 2021 extra zullen investeren in betere communicatiemiddelen, zowel voor vergaderruimtes op kantoor als voor thuis en onderweg.
Nieuw: Konftel Cam 10, professioneel in beeld op de thuiswerkple
02-02-2021
Konftel lanceert een business webcam voor desktop-gebruikers die professionele en hoogwaardige videoconferentie verwachten, thuis of op het werk. De Konftel Cam10 combineert uitstekende performance met een compact ontwerp.

Exertis