Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste marktontwikkelingen en innovaties. Onderstaand treft u onze laatste nieuwsberichten aan. 

 

Poly Studio E70 - Intelligente camera voor MTR & Zoom
21-06-2021
Poly introduceert de nieuwe Poly Studio E70. Een Smart camera, uitermate geschikt voor de grotere spreekkamers en boardroom. De Poly Studio E70 is voorzien van 2 lenzen met ieder 20 megapixel 4K sensoren waardoor iedereen in de ruimte duidelijk zichtbaar is. De Poly Studio E70 kan aangesloten worden op de Poly G7500 en Poly Microsoft teams Room (MTR). Voor privacy doeleinden is de Poly STudio E70 voorzien van een geïntergreerde/geomotoriseerde 'privacy shutter'. Met de introductie van de Poly Studio E70 heeft Poly een complete Studio-reeks op de markt gezet waarmee iedere werkplek uitgerust kan worden met de juiste camera oplossingen. Zo is er de Poly Studio P5 - USB webcam, de Poly Studio P15 - USB videobar, de Poly Studio P21 - persoonlijk vergader systeem en de Poly Studio E70 - Smart Camera voor groepsystemen
Exertis Expo 2022: Wat in het vat zit, verzuurt niet
12-05-2021
Exertis Expo van 12 mei gaat helaas niet door, maar...
29-04-2021
Konftel versterkt bewustwording CO2-neutraal produceren
20-04-2021
De klimaat-neutraal certificering van Konftel is verlengd. Daarmee blijft de fabrikant van vergaderoplossingen bijdragen aan de mogelijkheid om te vergaderen met een zuiver "klimaatgeweten”.
Konftel bedankt iedereen voor een uiterst succesvol jaar
02-03-2021
Vergader- en samenwerkingsspecialist Konftel bekroont een jaar van ongekend succes met een reeks onderscheidingen, als blijk van waardering voor haar best presterende distributiepartners. Wereldwijd groeide de jaaromzet naar een niveau dat nog nooit eerder was bereikt in de ruim 30 jaar dat het bedrijf actief is - in 2020 werd Konftel bovendien een belangrijke speler op het gebied van videovergaderingen: met krachtige camera's, flexibele videokits en baanbrekende audio-innovaties.
Nieuw: Poly ROVE familie - Wireless IP-DECT oplossingen
26-02-2021
Poly introduceert de nieuwe Poly ROVE DECT IP-toestellen. De ROVE toestellen zijn de eerste en enige toestellen met ingebouwde antimicrobiële product bescherming van Microban. Microban is marktleider op het gebied van antimicrobiële technologie. In combinatie met Poly's nieuwe draadloze-telefoonsysteem geeft deze technologie je het vertrouwen voor een veilige samenwerking in high-touch werkomgevingen en bij de meest essentiële gesprekken.
Nieuw: Poly - De volgende stap in thuiswerken
16-02-2021
2021 Wordt het jaar waarin de eisen aan videomeetings vanuit huis veranderen. Nu thuiswerken de standaard is geworden en waarschijnlijk voorlopig gaat blijven, is er minder begrip voor slecht geluid, slecht beeld en aanwezigheid van achtergrondgeluiden. De verwachting is dat bedrijven in 2021 extra zullen investeren in betere communicatiemiddelen, zowel voor vergaderruimtes op kantoor als voor thuis en onderweg.

Exertis