Working from Home 

 


 

Headsets

Een headset is onmisbaar om geconcentreerd een telefoon- of videogesprek te kunnen voeren. 'Active Noise Cancelling' draagt eraan bij dat de gesprekspartner enkel het gesprek hoort en niet de storende achtergrond geluiden.

Voor ieder budget levert Exertis de juiste headset van de merken Poly en Dacomex.

 

 

 

 

 


Speakerphones

Exertis Pro-AV levert een uitgebreid portfolio Speakerphones, zowel met USB aansluiting als Bluetooth. Speakerphones zijn ideaal voor telefoon- of videogesprekken in thuiswerk situaties of in kleine spreekkamer (huddle room).

 

Exertis levert speakerphones van Poly en Konftel.

 

 

 

 

 


Keyboards & Mice

Voor de thuiswerker levert Exertis Pro-AV verschillende toetsenborden en muizen, zowel afzonderlijk als in een bundel. 

 

 

 

 

 

 

 

 


Camera's

Meer dan ooit nemen we deel aan videovergaderingen via Teams, Zoom, Webex of andere communicatieplatformen. Dit zowel op de zaak als vanuit huis. Een goede audio- en beeldkwaliteit is van belang om deze vergaderingen goed te kunnen 'beleven'. Exertis levert een uitgebreid assortiment aan USB camera's.

 

Exertis levert USB-camera's van de merken Poly, Konftel, Huddly, Dacomex.

 

 

 

 

 

 


Monitors

Op de zaak beschikt de medewerker vaak over 1 of 2 schermen om zijn/haar werk-zaamheden uit te kunnen voeren. Nu het werk zich deels verplaatst heeft naar de thuis situatie is het zaak de continuïteit vanuit huis ook te kunnen waarborgen. Een goed beeldscherm is noodzakelijk om te voorkomen dat men aan het eind van de werkdag vermoeide ogen heeft.

 

 

 

 

 


Connectiviteit

Onder de categorie 'Connectiviteit' vindt u RJ-45 kabels in de verschillende lengten en kleuenr maar ook mini-docking stations, laptop houders, adapters & converters maar ook USB-hubs en WiFi access points

 

 

 

 

 

 

 


 

 
 

Exertis